Den bedste hævn: Kvinde taber 65 kilo efter hun blev kaldt 'fed' af ekskæresten
Publiceret af dosdesign d. Januar 18 2017 - 19:27:01
Klik længere til højre på "Læs mere" !
Se også Danmarks bedste samling af super tilbud på næsten alt HER !

Extended News


Den bedste hævn: Kvinde taber 65 kilo efter hun blev kaldt 'fed' af ekskæresten

Australske Hayley Westoby tabte over halvdelen af sin kropsvægt, efter ekskæresten kom med en nedladende kommentar

Da australske Hayley Westoby lige var startet på universitetet, blev hun hurtigt fristet af alkohol og fastfood, og før hun så sig om, vejede hun 119 kilo.

Inden universitetet var Hayley Westoby fysisk aktiv, men en skade i knæet betød, at hun var nødt til at indstille træningen.

På et tidspunkt blev den overvægtige studerende kaldt 'fed' af en ekskæreste, og det fik hende til at tage affære. Målet var at tabe fem kilo, men gennem hård træning gennem lykkedes det hende hurtigt at tabe 65 kilo.

- Før der blev stillet spørgsmålstegn ved min vægt, havde jeg ikke indset, hvor meget jeg havde taget på, siger den nu 25-årige Hayley Westoby ifølge Daily Mail.

Hayley Westoby blev motiveret af ekskærestens kommentar, og i dag vejer hun 54 kilo og bruger størrelse 36 i tøj. Alt det skyldes, at hun hver morgen står op klokken 05.30 for at træne. Hun følger derudover en streng kostplan, som ikke tillader alkohol.

- Jeg havde besluttet mig for at sætte et mål på at tabe fem kilo og var forundret over, hvor stærkt det gik. Så jeg lærte undervejs mig selv alt om træning og ernæring, siger Hayley Westoby og fortsætter:

- Nu har jeg tabt 65 kilo fuldstændig naturligt, og jeg er så stolt af, hvad jeg har opnået. Jeg vil aldrig skamme mig over min krop igen.


....... Se mere HER !

TAB DIG HURTIG HER - DER ER FLERE MULIGHEDER - Bodyman er Dk's største producent og af kosttilskud!