Udrejsecenter plages af kriminalitet
Publiceret af dosdesign d. Marts 21 2016 - 19:33:25
Klik længere til højre på "Læs mere" !
Se også Danmarks bedste samling af super tilbud på næsten alt HER !
Extended News


Udrejsecenter plages af kriminalitet

Politiet har på et år rykket ud til udrejsecenter i Sjælsmark 28 gange. Der er ingen grund til bekymring siger politiet - nabo er lodret uenig.
Hegn, vagthunde og overvågningskameraer.

Det udrejsecenter for afviste asylansøgere, udviste kriminelle og folk på tålt ophold, der i dag åbner ved Bording i Midtjylland, har fået flere bekymrede naboer til at gardere sig imod de nye naboer.

I Sjælsmark i Hørsholm Kommune det seneste år haft et udrejsecenter, og her har politiet rykket ud 28 gange til centeret. Det viser en aktindsigt, som DR har fået i Nordsjællands Politis døgnrapporter for perioden.

Men det antal er, hvad man kunne forvente, siger Magnus Andresen, der er chefpolitiinspektør i Nordsjællands Politi.

- I min optik er det ikke særligt mange. Tallene dækker desuden over en del udrykninger, hvor der ikke er kommet nogen straffesag ud af det, siger Magnus Andresen, der ikke mener, at nærområdet har grund til bekymring.

- Vi har ingen grund til at sige, at nærområdet er særligt belastet på grund af centeret, for der er ingen særlig negativ udvikling i kriminalitet i nærområdet, forklarer chefpolitiinspektøren.

Den udmelding er Michael Ring, der er nabo til centeret i Sjælsmark, lodret uenig i.

- For cirka ti måneder siden var der to, der prøvede på at trænge ind i mit stuehus, mens vi var hjemme om natten. Vi ringede til politiet, men man ønskede faktisk ikke at lave en politirapport, forklarer han.

På Udrejsecenter Sjælsmark bor der 100 afviste asylansøgere, imens der i Bording er gjort klar til 600 afviste asylansøgere....... Se mere HER !


TAB DIG HURTIG HER - DER ER FLERE MULIGHEDER - Bodyman er Dk's største producent og af kosttilskud!