Italiensk rygelov kommer med kæmpebøder og foto af døde !
Publiceret af dosdesign d. Februar 02 2016 - 17:21:27
Klik længere til højre på "Læs mere" !

Se også Danmarks bedste samling af super tilbud på næsten alt HER !
Extended News
Italiensk rygelov kommer med kæmpebøder og foto af døde - Det koster 3.735 kroner at blive snuppet med en cigaret i en bil, hvis der er børn eller gravide med.


Italienerne skal passe på med smøgerne fremover.

En ny rygelov er trådt i kraft tirsdag, og med den følger heftige bødestraffe for dem, som ikke kan lade tobakken ligge nær skoler, på hospitaler og i biler med børn.

Især det sidste skal italienerne være opmærksomme på, for det er dyrt at ryge i en bil, hvis der er børn eller gravide med.

Bliver man snuppet med en tændt cigaret i den situation, koster det 500 euro, svarende til 3.735 danske kroner.

Smider man et skod på jorden, kan politiet udstede en bøde på 300 euro. Det er 2.240 danske kroner.
Det er også forbudt at ryge i nærheden af skoler og hospitaler.

Tobaksproducenterne skal fremover på cigaretpakker sætte foto af folk, som er blevet syge af rygning.

Blandt andet skal de vise foto af en kvinde, som hoster blod, og en mand som pakkes i en ligpose efter at være død af et hjertetilfælde.

• Ny lov: 500 kroner i bøde for at ryge med børn i bilen

Der bliver også slået hårdt ned på personer, som sælger tobak til mindreårige. Det kan koste licensen til at sælge eller op til 3.000 euro i bøde, hvilket svarer til 22.400 danske kroner.

Loven er konsekvens af det italienske parlaments implementering af et EU-direktiv. Danmark skal også leve op til de nye regler, men der er mulighed for, at de kan se lidt forskelligt ud i forskellige lande.
/ritzau/Reuters

Se mere HER !

DAGENS NYHED : Vi er en af Danmarks største forhandlere med produkter indenfor fitnessbranchen. Vi er kendt for gode priser og god kvalitet, og gør både i kosttilskud som proteinpulver, kreatin og weightgainer samt i fitness udstyr ex. kettlebells, håndvægte, slankemidler m.m :: Stort udvalg af de bedste mærker proteinpulver

Bodyman er Dk's største producent og af kosttilskud.
TAB DIG HURTIG HER - DER ER FLERE MULIGHEDER !